Inför matchen på fredag

Nu på fredag klockan 19.00 spelar HAIK sin andra match för säsongen. IFK Kåremo gästar Kvarnvallen. Matchen på som förhand, om man ska se till tabellen, kommer bli ett riktigt bottenmöte redan i omgång två för HAIK.

HAIK skulle egentligen spelat sin andra match för i år i måndags, men eftersom Kalmar Kurdiska FC tråkigt nog drog sig ur serien i början av april, fick man en veckas ledighet. HAIK som i första matchen förlorade hemma mot seriens ångvält, Läckeby GoIF, ligger därmed näst sist med en målskillnad på 0-9.

IFK Kåremo har hunnit med att spela två matcher redan, vilket gör att fredagens match blir deras tredje för i år. Kåremo har inlett med två förluster och ligger sist i tabellen. Första matchen förlorade man med 12-0 mot Bergkvara och i den andra förlorade man med 6-0 mot Alsjöholm.

Välkomna till Kvarnvallen 8 maj klockan 19:00