Strandloppet – Inställt 2020

UPPDATERAT 17 april: På grund av rådande omständigheter i vår värld och närhet har beslut tagits att ställa in årets upplaga av Strandloppet/Albylendagen/Sesseloppet pga Covid-19.

Där Världsarvet är som vackrast har HAIK skapat en unik upplevelse. Den 25 juli går sjätte upplagan av Strandloppet av stapeln. Det är tre tävlingsklasser klasser: Dam, herr och gående. Starten för de som väljer att gå runt de 6,5 km på Hulterstad strandängar sker 30 minuter innan löparna startar. Det är en fantastisk utmaning för både elit och motionärer i en miljö du aldrig tidigare tävlat. Det blir ett lopp där du kan slå fartrekord eller möta en tuff utmaning i glödande sol och kraftiga vindbyar. Alla är välkomna topptrimmade, motionärer eller gångare. Tävlingen och banan är planerad och anlagd med stor respekt för djur och natur.

Plats

Kvarnvallens idrottsplats på sydöstra Öland klockan 12:30(gående) och klockan 13:00 (löpare) 3 augusti, Hulterstad skylt ”idrottsplats” med bl.a. omklädning, toaletter, dusch.

Mera info

Lena Svensson, ordf. Hulterstad AIK, 070 182 91 61

Initiativtagare

Willy Fredriksson och Roy Gustafsson

Anmälan: Föranmälan med 120kr. sker på bankgiro 378-7710 ange ”förnamn/efternamn/strandloppet”. Efteranmälan vid start kostar 150kr.
Alternativt så kan man anmäla sig via Swish på nr: 123 288 7446

Tävlingsklasser

Dam- och herrklass, samt gående

Priser

Det kommer bli priser till vinnarna!

Mat och fika:

HAIK:s damklubb står redo med mat och fika under dagen

Vi ses på Kvarnvallen

En reaktion på “Strandloppet – Inställt 2020

  1. Pingback: Spring med Hulterstad AIK | Här fläktar det inte, det blåser som f*n

Lämna ett svar