Årsmöte 2021 – Uppskjutet

Hulterstads AIK kallade till årsmöte den 23 maj, men vi är dessvärre tvungna att skjuta upp detta på grund av den stora smittspridningen, samt de lokala och nationella rekommendationerna avråder oss att fortsatt samlas i större grupp.

Vi återkommer med ett nytt datum.
Ta hand om er. Håll avstånd.

Inställda aktiviteter pga Covid-19

Vi lever för tillfället i en mycket oviss tid just nu och därav har vi tagit några beslut om vissa tänkta aktiviteter.

Vi har beslutat att vi kommer att ställa in vår traditionella Albylendag med Strand-, Sesse-lopp och festligheter den 25 juli med tanke på det läge som nu råder och att det är svårt att se någon tidshorisont på hur länge detta kommer att pågå. Vi får ladda och träna till nästa års upplaga istället.

Ironman hoppas vi blir av men även detta evenemang ligger ju i riskzonen. Detta gör att vi ställer in den trafikvaktutbildning vi hade tänkt hålla på Albylen i maj månad. Vi kommer att köra denna nästa år istället eftersom då kommer alla våra nuvarande trafikvakter också behöva förnya sina kunskaper. Intyget gäller i fem år. Ett jättebra tillfälle att även få med nya till denna utbildning så vi blir fler som kan dela på denna syssla.

Strandloppet 2019

Som tradition så kommer HAIK även i år att anordna en Albylendag. Vi kommer att starta dagen på Kvarnvallen och avsluta kvällen på Albylen. Det kommer att bli ett liknande upplägg som tidigare år. Mer info om kvällen kommer senare. Skriv upp denna dag 3 augusti redan nu i era kalendrar.

Mer information finns i bifogad bilaga.