Resultat PAIF-cupen 2018

Under gårdagen spelades traditionsenligt ÖM i inomhusfotboll, PAIF-cupen, i Borgholms sporthall. Den så kallade expertisen hade på förhand dömt ut HAIK:s chanser till ett gruppavancemang. Förra årets succé verkade det som att ”expertisen” redan glömt av. Hulterstad, med som sagt inga förväntningar på sig inför turneringen lirade hem hela sin grupp med att ta tre segrar, bland annat mot Glömminges andralag. Men väl i kvartsfinalen tog det stopp mot RM IF, som till slut också vann hela turneringen mot Glömminges förstalag. Med facit i hand kanske det var rätt motstånd att få respass mot.

Nedan hittar ni resultaten från gruppspelet med tillhörande målskyttar för HAIK, samt resultatet i kvartsfinalen.

Grupp B:
Hulterstad – Lerkaka 4-1 (Timmy Annerbrink, Joel Fogby, Vedad Mujkanovic, Simon Jonsson
Persnäs – Hulterstad 0-1 (Ludwig Ekstrand)
Glömminge – Hulterstad 1-2 (Joel Fogby, Carl Blomqvist)

Grupp B

Lag Spel Segr Oavg Förl Kvot Poäng
Hulterstad 3 3 0 0 7-2 9
Lerkaka 3 2 0 1 6-6 6
Glömminge 3 1 0 2 6-6 3
Persnäs 3 0 0 3 2-6 0

Kvartsfinal:
RM IF – Hulterstad 3-1 (Carl Bolmqvist)