Albylen 10 år!

Hulterstads AIK firar att Albylen funnits i 10 år!

Alla är välkomna den 2 juli för diverse aktiviteter. Nedan hittar ni programmet för dagen. Allt sker givetvis på Albylen!

Kl 10 Invigning av Jubileumet
Kl 11-13 Pröva boulespel under sakkunnig ledning
av Sievert och Lisbeth
Kl 10.30-11.30 Må Väl-föreläsning (föranmälan)
Kl 12.30-14.00 Hjärtstartarutbildning (föranmälan)

HAIK:s damklubb har servering. Välkomna till jubileumsfirande lördag den 2 juli mellan kl. 10-14.
Prova på gymmet, spinningen och hinderbanan, gå tipsrundan och kolla in bildspelet.

Föranmälan till föreläsningen och hjärtstartarutbildningen görs till Kattis Stjernfelt mobil 0738-451604 Först till kvarn gäller. ALLA AKTIVITETER är gratis!

Ytterligare bra kritik från Ölandsbladet

Trevlig läsning i dagens Ölandsbladet där Sporten rankar den sociala media-aktiviteten bland Ölands fotbollsklubbar. HAIK placerar sig bra även här. Nedan följer vilken kanal det handlar om, ranking och motivering från ÖB:

Facebook, 5:a
”Ännu en gång är klubben hetare än rivalen SSG, bättre surr och fler följare. Här slänger HAIK:en in både korta referat och uppdateringar från matcherna. Inte lika ettrigt och aggressivt som på plan kanske, men det är inte heller att begära.”

Twitter, 6:a
”Det börjar nästan bli tjatigt nu – men även här är Hulterstad en positiv överraskning. Kombinerar underfundiga tweets med digra liveuppdateringar. Litet minus för kontinuiteten, det är inte alltid vi kan hänga med i matcherna via twitterkontot, fast å andra sidan slår vi gärna Gösta Nilsson en pling då och då.”

Instagram, 6:a
”Det blåser ju som fan på Kvarnvallen – men här är det stiltje. Ligger i träda för tillfället, senaste uppdateringen var för två år sedan.”

Derby på onsdag

På onsdag är det dags för derby på Kvarnvallen då Högsrums FF kommer på besök.

Förutsättningarna inför matchen är följande; Båda lagen har startat säsongen knackigt, inte minst HFF, som inte tagit en enda poäng på åtta spelade matcher. HAIK har mäktat med en seger och spelat två oavgjorda matcher. Att Högsrum ska ta sina första tre poäng på fredag, är knappast en lågoddsare. HAIK ses som klara favoriter att ta hem segern.

Om vi ser tillbaka två år nästan exakt, så blev det tennissiffror på Kvarnvallen. Det var då Rickard Persson satte tre baljor bland annat och matchen slutade 6-1 till HAIK.
Därför bjuder vi på en tillbakablick från 2014 nedan;