Verksamhetsdagen, hur gick det?

Vi diskuterade många viktiga frågor angående om hur vi ska behålla och utveckla vår verksamhet i Hulterstads AIK och på Albylen. Vi kom fram till att marknadsföring är en viktig del i detta vilket vi ska försöka få till på följande sätt:

  • Facebooksidor, både Hulterstads AIK och Albylen
  • SMS-grupper
  • Mejl till medlemmarna, viktigt att ni lämnar ut er mejladress till Lena Svensson
  • Hemsidorna, både Hulterstads AIK och Albylen
  • Fortsätta med pappersutskick och anslag

Jan Wallin blir byombud får Stenåsa vilket gör att vi får ut informationen lite bredare nu än tidigare

För att hitta nya aktiva utövare till Albylen gäller det att vi har ett brett utbud på aktiviter som passar så många som möjligt.

En viktig del till detta är också att hitta nya ledare. Om du är intresserad att bli ledare i någon aktivitet som idag redan finns eller om du kan tänka dig att bli ledare för en ny aktivitet så är vi jättetacksamma för detta. Meddela någon i Styrelsen detta.

Hela dokumentationen från vår dag finner ni här;

Verksamhetsdagen – Kompendium (10mb)

Gräsroten 2016

Årets utdelning av Svenska Spels Gräsroten gav Hulterstad AIK 2854:- Förra året fick vi in 2413:- och år 2014 landade det på 1300:- Detta innebär att hittills på tre år har föreningen fått in 6567:- totalt. Strålande, eller hur?

Hur gör man om man vill vara med?
Genom att ansluta ditt spelkort hos Svenska Spel till vår föreningen bidrar du varje gång du lägger ett spel. Helt kostnadsfritt! (Du får dock betala för de spel du spelar givetvis)
Mer info finns på http://www.svenskaspel.se/grasroten