Anläggningar

Hulterstad AIK har två stycken anläggningar/fotbollsplaner som ingår i föreningen.

Kvarnvallen
Kvarnvallen är belägen i byn Hulterstad i den södra änden, skylten Idrottsplats visar vart. Detta är A-planen där seriematcherna spelas. Här finns klubbhuset, med tillhörande omklädningsrum, domarrum och toalett. Bredvid klubbhuset finns det en kiosk som är öppen under matcherna där det säljs klassisk varmkorv med bröd, samt snacks och dryck.

Planen är 100x60m stor. Sittplatser finns båda på västra och östra långsidorna. Det går även bra att sitta intill klubbhuset när vinden friskar i från norr. Avbytarbåsen är placerade mitt på den östra långsidan.

Kvarnvallen

Albylen
Albylen är Hulterstad AIK:s B-plan. Denna finns i byn Alby, ca 4 km norr om Hulterstad. Denna plan är känd för sin tidig gräsmatta på våren, vilket gör att träningar och träningsmatcher ofta går att spela här redan i början av mars. Rekordet för grästräning sattes 2017-01-25 då HAIK hade sin veckoträning här. Fotbollsplanen har elbelysning som möjliggör träningar efter mörkrets inbrott på vårkanten, vilket något Kvarnvallen saknar. Här finns det omklädningsrum och bastu som i vanliga fall nyttjas av besökarna på gymmet Albylen.

Albylen
Albylen i Alby

Lämna ett svar