Medlemsinfo

Hulterstads AIK vill erbjuda något för alla

Därför erbjuder vi följande aktiviteter för 2018: bordtennis, innebandy, spinning, gym, cirkelträning, ”Må bra-grupp”, Chiball, tabat och bastu. Dessa aktiviteter kan ni läsa mer om på Albylen Under sommaren erbjuder vi att man kan spela tennis på Albylens parkeringsplats eller varför inte vara med på knattefotbollen på Kvarnvallen? Under skolloven ordnar vi olika tävlingar och aktiviteter av skiftande slag.

Vårt fotbollslag kör på som tidigare i division 6 under året, samt Smålandscupen under vårkanten. Därför är det klart värt att besöka Kvarnvallen under året. Varmt välkommen till Kvarnvallen för att heja och kanske äta en varmkorv i pausen!

Hulterstad AIK har fått mycket positiv feedback under det gångna året i media, för vår satsning på sociala medier. Detta är förstås väldigt roligt att HAIK är i framkant för detta.
För att hela tiden vara uppdaterad med det senaste, så rekommenderar vi att ni regelbundet besöker våra hemsidor och social medie-kanaler såsom Facebook, Instagram och Twitter. Under året finns det möjlighet att följa enstaka matcher live via vårt twitter-konto @HulterstadsAIK. Perfekt för er HAIK:are som bor på annan ort men ändå vill vara nära matcherna.

Medlemsavgiften för 2018 är 100:- för vuxna, 50:- för skolungdom t.o.m högstadiet och 200:- för ett familjekort. Medlemsavgiften skall vara inbetald innan 1 mars. Vi är tacksamma om ni anger födelseår på medlemmarna i samband med att medlemskortet betalas in. Detta med anledning av att bidragen till föreningen styrs av hur ”gamla” våra barn och ungdomar är.

Du betalar enklas in via bankgiro 378-7710 eller direkt till någon av våra byombud:

 • Alby/Gösslunda: Margareta Carlsson 45112
 • Triberga: Gösta Nilsson 45044
 • Hulterstad: Sven Johansson 45002
 • Skärlöv: Annelie Nordqvist 43021
 • Mellby/Segerstad: Thomas Karlsson 664020
 • Seby/Gräsgård: Mattias Jönsson 32155
 • Stenåsa: Jan Wallin 45037
 • Har du ett företag som du vill göra reklam för, kanske kan vi hjälpa varandra genom att ni sponsrar/stödjer föreningen. Hör i så fall av er till vår ordförande Lena Svensson, tfn 070 182 91 61

  Det finns möjligheter att hyra lokal och fotbollsplan på Albylen. Mer information om detta finns på Albylens hemsida.

  Har du förslag på andra aktiviteter, eller har du möjlighet att hjälpa till som ledare, kontakta gärna någon av oss i föreningen.

  Är du intresserad av HAIK:s damklubb? Ta då gärna kontakt med ordförande Anna Lövström tfn 45070 eller Annelie Nordqvist tfn 43021. Damklubben träffas en gång i månaden. Vi hjälper till under HAIK:s fotbollsmatcher med att bemanna upp kiosken på Kvarnvallen, samt övriga aktiviteter som HAIK anordnar.

  Välkomna till ett spännande år med Hulterstad AIK

  Lämna ett svar