Ironman 2017

Tack alla ni som hjälpte till på Ironman i år. Detta kan ha varit i depån i Hulterstad, trafikvakter mellan Torngård och St Brunneby eller som hejande publik längs vägen. Ni är guld värda för vår förening HAIK och för Ironman i stort.

Hälsningar Styrelsen

Fullmatad vecka

Denna vecka är verkligen en vecka som är fullmatad med godsaker.

Veckan inleds med promenad som Lena och Olle arrangerar. Samåkning sker från Albylen vid klockan 18:30. Destinationen är ödebyn Dröstorp. Om någon vill köra själv så parkeras bilarna vid Ekelunda, därefter kan ni då invänta de som åker från Albylen. Ta med egen fikakorg.

På torsdag är det omstart i division sex, då ett klassiskt ö-derby skall utkämpas på Kvarnvallen. Motståndare är Högsrums FF. Matchstart klockan 18:45. Vi kommer bevaka matchen via twitter och samtidigt fotografera. Bilderna kommer vi lägga upp som vanligt på hemsidan under kvällen.

Lördagen är Ironman-lördag. HAIK har hand om vätskedepån i Hulterstad för cyklisterna. Ni följer loppet via hela östra sidan. Men vill ni känna den riktiga Ironman-känslan så bege er till Hulterstad, där cyklisterna stannar till för att fylla på vätska och energi. Tänk på att ett körfält är avstängt under stora delar av dagen, så lämna bilen hemma och ta en skön promenad till Hulterstad.1146180_10200590634353632_1887156394_o

Veckan avslutas med en B-lagsmatch som också spelas på Kvarnvallen. Motståndare är Trekantens IF. Efter gårdagens 7-0-seger mot Ängö BK C, är grabbarna tokladdade för att se till att segersviten inte bryts. Avspark klockan 17:00.

Varmt välkomna till en spännande vecka i HAIK:s tecken

Tack från styrelsen

Tack till er alla som bidrog på något sätt, som deltagare, sponsor, publik eller funktionär på vår Albylendag.

Trots hård vind kunde denna dag genomföras på allra bästa tänkbara sätt med både Sesselopp och Strandlopp samt en festkväll på Albylen där bandet Unmute spelade för oss medan vi firade HAIK 80 år.

Ni hittar resultatlistor för dam- och herrklasserna i Strandloppet i rullgardinsmenyn ”Motionslopp”

Hälsningar Styrelsen, genom orförande Lena Svensson